Healerforbundet

Reikihealing

Elise Marie Kringen, Arendal

+4791331951

Godkjent healer og registrert i Det Norske Healerforbundet (DNH). Følger de etiske retningslinjene til DNH.
Gjennomført Healingskolen 2019/2020 v/Torunn Anthonsen – fagskole for yrkesaktive healere (Se under kurs/utdannelse på DNH) og godkjent VEKS-kurs v/Ingunn Brattlid i 2020.
Tradisjonell healer med kompetanse på kroppens funksjoner og meridianer (energibaner).
Bruker mine varme hender for å overføre energi som hjelper til med å styrke kroppens evne til å helbrede seg selv.
Har søkelys på velvære, arbeider med pusten og hvordan du selv kan forebygge plager og lindre muskelsmerter.
Overfører energier gjennom egne hender og bruk av healingstav/krystaller, musikk og eteriske oljedufter. Balanse mellom kropp og sjel.
Personlig veiledning/samtale
Akademisk bakgrunn innen pedagogikk/spesialpedagogikk. Spesialistkompetanse i pedagogisk-psykologisk veiledning og rådgivning.

Mai Iren Myhre, Drammen

+4741652703

Jeg tilbyr massasje, healingmassasje, NLP/Livsveiledning og akupunktur 2000. Mitt mål og ønske er å kunne hjelpe flest mulig mennesker til å få et bedre liv.
Jeg heter Mai Iren Myhre og har jobbet innen alternativ behandling siden 2003. Klinikken min kan du finne på Åssiden (Ligosenteret) i Drammen. Som terapeut jobber jeg tverrfaglig for å finne den behandlingen som er best for deg.
Jeg har formell utdanning i mine respektive fag og følger terapinormenes etiske regler, samt norsk lovgivning for naturterapeuter. Min bakgrunn er hjelpepleie og helsesekretær. Videre har jeg tatt utdanning på Akademiet for Biofysiologi, The Paradigme Academy og videregående utdannelse innen mine behandlingsformer.

HELSA FØRST!! 24.august

Er mva på helserettet behandling samfunns-økonomisk klokt? Litteraturhuset 24.8

Holistisk Forbund inviterer i samarbeid med Fritt Helsevalg, Hvite Ørn og Mvafribehandling.no til innlegg og debatt omkring verdien av alternativ og komplementær behandling.

Les mer om innholdet  her: 

Link til pressedokumentet, med link til fellesdokument kan du finne her.

Torunn Anthonsen, Arendal

+4790998737

Internasjonal healer og lærer
Registrert og godkjent healer i Det Norske Healerforbundet.
Etablerte Torunn Anthonsen Healing i 2002.
Utdannet Soneterapeut ved Vestegnens Zoneterapi i Danmark, 2002.
Studert mediumskap, healing og psychic art ved anerkjente Athur Findlay College UK 2008 – 2018
Forskning på healing i samarbeid med NAFKAM og Sørlandets Sykehus. 2014 – 2018.
2021 Deltar nå som healer på ny forskningsstudie på Healing, i samarbeid med NAFKAM og Sørlandets Sykehus
Etablerte Healingskolen i 2018. Fagskole for yrkeshealere. (Se under kurs/utdannelse hos DNH)
Internasjonal Master Teacher ved Lisa Williams International School LWISSD.
Har siden 2003 ukentlig behandlet de ansatte ved bedriften Kitron AS, i samarbeid med bedrifthelsetjeneste.

Nina Torp, Holmestrand

+4795836011

Mine behandlingsformer er trange healing, spirituell healing og energetisk healing. Jeg er også hypnoterapeut i non verbal hypnose og regresjonsterapeut samt intuitiv coach og foretar husrens.
Healingen har jeg hatt med meg hele livet og jeg mener at balanse mellom kropp og sjel skaper harmoni i mennesket. Er det ubalanse, blir vi syke.
Det å se mennesket som en helhet er viktig.
Leter du etter meningen med livet? Sliter med fysiske og eller psykiske plager? Avhengighet/medavhengighet? Da har jeg kanskje de nøklene du trenger for å komme videre.
Min akademiske utdannelse er sykepleier med operasjon og administrasjon/ledelse som spesialfelt.
Jeg sitter som leder av Fagetiske råd i DNH

Tonje Alida Parsons

+4797155015

Jeg er en norsk/sjøsamisk Spirituell utøver og Sjelespråk formidler som tilbyr Readinger, Medium, Healing og Energiarbeid, Drømmetydninger og Trommereiser. Hver time/reise er skreddersydd og unik, og med utgangspunkt i det aller høyeste og beste. Her og nå.

Jeg er klarsynt, klarhørt og en klarfølt høysensitiv Empath. Det er i det jeg gjør og det jeg er.
Og med det ønskes du velkommen her; www.tonjealidaparsons.com

Torill Kvaløy, Stavern

+4797779140

Jeg ønsker å være til hjelp og støtte ved å bruke evnene mine og kunnskapen jeg har. Jeg ønsker å møte deg med respekt (har selvfølgelig taushetsplikt), hjelpe deg med å fjerne blokkeringer og begrensninger, finne potensialet ditt og gi deg oppmuntring / veiledning til å leve et liv som kjennes riktig og godt, som gir glede og utfoldelse, at «roseknoppen får åpne seg til å bli den vakre rosen den er ment å være»; på din måte, i ditt tempo, ut fra der du står i dag.

Jeg har vært aktiv healer i over 20 år: Reiki, healing med kvartskrystaller laget av munker fra Tibet, engle-healing og mer. Følger intuisjonen og bruker teknikkene både enkeltvis og sammen. Tilbyr også bl.a. fjern-healing/distanse-healing, reading, husrens, tromme-kurs og velværeopplevelser med syngeboller, sjamantromme, havtromme og andre instrumenter.
Se hjemmesiden for mer informasjon om meg, min bakgrunn og hva jeg tilbyr.
Facebook: Torills Healing – helse, utvikling & velvære

Berit Børte, Oslo/Hurdal

+4799425649

Jeg tilbyr behandlinger i Biodynamisk kraniosakralterapi (KST) for mennesker og dyr, Bioenergiterapi for mennesker og dyr, Gravidmassasje etter 12. svangerskapsuke og behandlinger på distanse for mennesker og dyr.
Jeg brenner for at vi bruker det som vi alle har i oss fra naturens side, kunnskapen om å finne tilbake til balanse / selvhelbredelse. Kroppen vet å gro et sår. Den vet også å finne balansen igjen etter andre skader og sykdom. Noen ganger kan hendelsen og sjokket være så voldsomt at det er vanskelig. Da kan det være behov for ekstra hjelp til å få i gang de selvbalanserende prosessene igjen.