Healerforbundet

Mediumskap og klarsyn

Klarsyn er evnen til å få informasjon om et objekt, person, sted eller fysisk hendelse gjennom ekstrasensorisk oppfatning. Et medium kan hjelpe deg med kontakt med åndeverden eller «den andre siden». Denne kontakten kaller vi en kanalisering.

Randi Irene Hunskaar Stensby, Rygge

+4792684005

Velkommen til Randis Univers. Jeg tilbyr Clairvoyant Reading og Healing på Flerbrukshuset i Rygge (Moss). Utover det tilbyr jeg Fjernhealing og Clairvoyant Reading på telefon.
Under healingen benytter jeg flere ulike healing-teknikker som tilpasses ditt behov. Bl.a. pendelhealing med quarts krystaller og frekvens-healing med stemmegafler (DNA Tuner, Angel Tuners og Sacred Solfeggio stemmegafler). Målet er å kunne gi deg dyp ro, så kroppen gjenfinner sin naturlige balanse.
Jeg er sertifisert Akasha-terapeut fra Akashaskolen og godkjent Healer RGH.

Les mer

Diana T Svennevig, Sørlandet

+4790979720

Jeg heter Diana T Svennevig. Eier og driver Sørlandets Naturterapi i Grimstad siden oppstart 2011.
Jeg er utdannet og godkjent healer, sertifisert regresjons terapeut og sertifisert tankefelt terapeut. Jeg er klarsynt og medium. Jeg har holdt kurs siden 2012 i healing, transehealing, klarsynthet, mentalt mediumskap, transe mediumskap og fysisk mediumskap.

Les mer

Cathrine Lund, Stavanger

+4799499422

Jeg har jobbet som alternativ behandler siden 1997. Samme år ble jeg utdannet homeopat MNHL fra Norsk Akademi for Naturmedisin. I 2009 ble jeg godkjent Healer RGH. Mine healende evner har jeg hatt hele livet. Jeg jobber full tid i Stavanger, med healing, homeopati og kurs i babymassasje BIN.

Les mer

Siv Kristanne Berg Furholm, Enebakk

+4747408122

Healer, klarsynt, medium. Visste du at du rommer alle svarene om deg selv, og at innsikt gir endring?

Leter du etter hvem du er? Kjenner du på energier eller noe overnaturlig som du ikke forstår? Har du åndelige eller spirituelle spørsmål, eller undringer om livet slik du opplever det?  Da kan vi snakkes.
Vi kan også snakkes om du trenger healing eller ønsker å kommunisere med noen som er gått over til den åndelige siden av livet.

Jeg holder også kurs.

Les mer