Healerforbundet

FEEL.DEAL.HEAL online healing Summit 18.-20. juni 2021

17. juni 2021

Er du opptatt av å rydde unna begrensede tro systemer? Ønsker du å få en krystall klar visjon over hva som er din livs misjon?
Da har vi stor gleden av å invitere deg til vår FEEL.DEAL.HEAL online healing Summit med 15 ekspert intervjuer om temaer som er super aktuelle for terapeuter!
Lill Legård og Cassandra Duchenaud, som står for organisasjonen, er begge to bosatt i Norge.
Arrangementet er internasjonal med speakers fra 6 forskjellige land og skjer på engelsk!
Få din gratis billett når du følger denne linken:https://www.feeldealheal.me/

Ny forbundssekretær

28. april 2021

Styret har den glede å fortelle at rekrutteringen av ny forbundssekretær er på plass.

Det var gjennomsnittlig et høyt nivå på de 43 søkerne av stillingen og ansettelsesutvalget tok inn 7 personer til intervju.

Et enstemmig styre besluttet til slutt å tilby Yanina Soloshenko stillingen. Yanina har mastergrad i internasjonale relasjoner fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) Hun har også diverse kurs innen økonomi,
statistikk og mikroøkonomi fra Universitet i Oslo (UiO) og kommer fra stilling som organisasjonssekretær for norske Fagskolestudenter. Hun har også bakgrunn fra ledelse av IT prosjekter og som junior revisor i bank.

Yanina vil bli presentert for medlemmene på Jubileumskonferansen den 19.10. Styret håper derfor at så mange av medlemmene som mulig melder seg på og blir med på å ønske Yanina velkommen som forbundets nye
sekretær.