Healerforbundet

Homeopati

Homeopati er naturlig behandlingsform som stimulerer kroppens immunforsvar. Det er en trygg, skånsom og naturlig behandlingsmetode som benyttes til å behandle både akutte og kroniske plager. En homeopat ser på pasientens symptomer som kroppens rop om hjelp.

Anita Jensen,

+4782995671

Min visjon er å hjelpe mennesker med healing, noe som kan forbedre psykisk og fysisk helse, emosjonelle og mentale plan. Jeg tilbyr healing i form av direkte energibehandling samt fjern- distanse healing. Alle har egen fri vilje og jeg kan ikke gjøre jobben for deg, men kan åpne hjerte og sjelen din.

Usui Reiki er en naturlig balanserende behandlingsform, hvor man tilfører kroppen livs energi og kan forbrede kroppens egen healing . Balanserer energien i kroppen,sinnet og følelsene.

Les mer

Cathrine Lund, Stavanger

+4799499422

Jeg har jobbet som alternativ behandler siden 1997. Samme år ble jeg utdannet homeopat MNHL fra Norsk Akademi for Naturmedisin. I 2009 ble jeg godkjent Healer RGH. Mine healende evner har jeg hatt hele livet. Jeg jobber full tid i Stavanger, med healing, homeopati og kurs i babymassasje BIN.

Les mer