Healerforbundet

Healing

Healing betyr å «gjøre hel». Healing er prosessen med å gjenopprette balanse i noe som er ubalansert via ulike behandlingsformer og energimetoder. Det kan være skader eller sykdom i de fysiske organer eller celler, eller det kan være på det mentale, følelsesmessige eller åndelige plan. 

Gretha Dimmen, Oslo

+4795213506

Jeg er utdannet adjunkt og har jobbet i skolen i 25 år. Jeg er sertifisert Reiki- og Thetahealer, men jobber mest intuitivt. I dag jobber jeg på fulltid som healer, klarsynt, medium og åndelig veileder. Mitt arbeid er rettet både mot enkeltpersoner og bedrifter. Jeg tilbyr en til en konsultasjoner, husrens, foredrag og kurs i selvutvikling.

Enten du står ved et veiskille i livet, ønsker råd og veiledning, opplever uforklarlige fenomener i boligen/butikklokalet/hytten, trenger påfyll av ny energi og inspirasjon eller ønsker å booke et inspirerende foredrag eller kurs, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med meg.

Les mer

Ingrid A-M Grundsten, Kristiansand

+4745262424

Reikihealer. Reiki Master. Holder reikikurs i alle gradene.
I tillegg jobber jeg med massasjeterapi og Access Bars til daglig. Det viktigste for meg er å kunne gi den behandling som er best for klienten, og dermed kan behandlingene også bli en kombinasjon av de ulike terapiformene.

Les mer

Diana T Svennevig, Sørlandet

+4790979720

Jeg heter Diana T Svennevig. Eier og driver Sørlandets Naturterapi i Grimstad siden oppstart 2011.
Jeg er utdannet og godkjent healer, sertifisert regresjons terapeut og sertifisert tankefelt terapeut. Jeg er klarsynt og medium. Jeg har holdt kurs siden 2012 i healing, transehealing, klarsynthet, mentalt mediumskap, transe mediumskap og fysisk mediumskap.

Les mer

Rita Ask, Drammen

+4793438041

Traumer og opplevelser gjennom livet setter sine spor og hindrer oss ofte i å komme videre. Noe av det viktigst, men vanskeligste vi gjør eller kan gjøre i livet er å «i slipp», for å la noe nytt og bedre slippe til. Jeg jobber på cellenivå og via DNA kan vi endre det ytre ved å endre det indre. I tillegg benytter jeg Inkamedisin fra urgamle Peru for chakra – og aurabalansering. Sjelekontrakter, sjelefragmenter og visdom fra tidligere liv kan hentes tilbake. Vårt indre barn er ofte glemt, hvordan er det med ditt?

Les mer

Cathrine Lund, Stavanger

+4799499422

Jeg har jobbet som alternativ behandler siden 1997. Samme år ble jeg utdannet homeopat MNHL fra Norsk Akademi for Naturmedisin. I 2009 ble jeg godkjent Healer RGH. Mine healende evner har jeg hatt hele livet. Jeg jobber full tid i Stavanger, med healing, homeopati og kurs i babymassasje BIN.

Les mer

Siv Kristanne Berg Furholm, Enebakk

+4747408122

Healer, klarsynt, medium. Visste du at du rommer alle svarene om deg selv, og at innsikt gir endring?

Leter du etter hvem du er? Kjenner du på energier eller noe overnaturlig som du ikke forstår? Har du åndelige eller spirituelle spørsmål, eller undringer om livet slik du opplever det?  Da kan vi snakkes.
Vi kan også snakkes om du trenger healing eller ønsker å kommunisere med noen som er gått over til den åndelige siden av livet.

Jeg holder også kurs.

Les mer

Bente Bergene, Stavanger

+4790021079

Jeg får veiledning og behandlingen er helhetlig. Den vil påvirke deg fysisk, psykisk og sjelelig. Alt hører sammen. Derfor er alle typer plager aktuelle for healing. Det har ingen betydning om du glemmer eller ikke har lyst til å fortelle meg om et problem. Som alle andre behandlere har jeg selvfølgelig taushetsplikt, så alt du velger å fortelle forblir mellom oss.

Les mer

Beathe Berntsen, Kirkenes

+4745407207


Som coach og veileder bruker jeg kraftfulle spørsmål og teknikker som leder deg i riktig retning mot målet ditt. På denne måten vil du finne frem til egne svar og ressurser som kreves for å utvikle deg innenfor de forskjellige livsområdene. Jeg er også Inkahealer og har blitt initiert i energiarbeid med lyskroppen. Dette er et kraftfullt redskap for personlig forvandling.

Les mer

Einar Tyholdt

+4790850853


Inkahealing er sjamanistiske healingteknikker fra Peru for å behandle klienter med kraftfulle healingteknikker som er utviklet gjennom tusener av år av mesterhealere i Peru.

INKA betyr barn av solen og medisinmenn og medisinkvinner har for lenge siden forstått naturens og universets energier og at de ved hjelp av ulike energiprosesser kunne komme i kontakt med disse energiene. De oppdaget tidlig at naturens og universets energier kunne brukes til å utføre healinger og gjøre folk friske, og høyne energinivået til nivået det er ment å være.

Les mer