Healerforbundet

Sibylle Daniel, Tomrefjord

etter , 21. juni 2021

+4797198103

Du står i fokus som mennesker og din personlig vekst. Som klarsynt healer jobber jeg med deg gjennom ulike alternative teknikker som Healing (en russisk metode til selvhealing og energibalansering),samtaleterapi og Coaching. Healing er en helsefremmende, mellommenneskelig prosess hvor jeg jobber med energikroppen og energibanene. Jeg er godkjent healer i Det Norske Healing Forbundet. I løpe av min karriere som veileder og Coach har jeg gjennomført en rekke kurs både her i Norge , Sveits og i hjemlandet mitt Tyskland, innen blant annet Selvutvikling, Life Coach psykologi og healing. Min livserfaring fra familielivet , utdanning og kurs , relasjoner , jobb og landene jeg bodd i ,forstår jeg deg og kan støtte deg på din vei. Hjertelig velkommen. Jeg ser frem til å hjelpe deg.

FEEL.DEAL.HEAL online healing Summit 18.-20. juni 2021

etter , 17. juni 2021

Er du opptatt av å rydde unna begrensede tro systemer? Ønsker du å få en krystall klar visjon over hva som er din livs misjon?
Da har vi stor gleden av å invitere deg til vår FEEL.DEAL.HEAL online healing Summit med 15 ekspert intervjuer om temaer som er super aktuelle for terapeuter!
Lill Legård og Cassandra Duchenaud, som står for organisasjonen, er begge to bosatt i Norge.
Arrangementet er internasjonal med speakers fra 6 forskjellige land og skjer på engelsk!
Få din gratis billett når du følger denne linken:https://www.feeldealheal.me/

Trine Lise Kamela Stjernholm, Bergen

etter , 13. juni 2021

+4792043626

Jeg har administrativ bakgrunn fra Universitetet i Bergen, Informasjon, Personal, HMS mm, og i noen og 20 år har jeg fordypet seg i sinnets muligheter gjennom meditasjon.
Høsten 2006 begynte jeg på en ett-årig utdannelse ved Past Life Regression Academy, i Oslo, med Andy Tomlinson som lærer. Jeg lærte hypno- og Regresjonsterapi og lærte hvilke store potensialer det lå i å bruke disse redskapene.
2007 Reiki kurs 1 og 2. Irene Evensen, Ekergarden, Sotra.
2008 Theta Healing grunnkurs og videregående kurs 2, Ronny Larsen, Oslo
2008 tok jeg tilleggsutdannelse, Past Life Regression Academy for regresjon til «livet mellom livene» (spirituell regresjon til Livet mellom Livene).
Vår og høst 2010 var jeg hos Pernille Ianev i København og lærte meg nye teknikker å jobbe med traumer og sjokk. Dr. Peter Levins lære. Somatic Experiencing/SE-metoden. Her jobber vi veldig sensitivt med kropens nervesystem.
2011 Somatic healing 1 og 2 hos David Quigley, Alchemy Institute of Hypnosis, Oslo.
2012 Repetisjonskurs med Theta Healing 1 med Jonny Bårdvik, Bergen.
2012 Soul Body Fusion ® SBF, 1 og 2 med Jonette Crowley, Bergen.
2012 Soul Body Fusion ® SBF, repitisjon med Tove Norvoll, Bergen
2013 Advanced Energy ved Andy Tomlinson, (Past Life regression Academy, Dorset, England)
2015 Past Life Regression Therapy Workshop, v/ Brian L. Weiss, Roma
2016 5.4 og 7.4 The Power Within, Manifesting your dreams, Penny Francis (medium)
2016 22.4 og 23.4, Channelling med Janet Trelore
2017 1.4 og 2.4, Regression Therapy Workshop, v/Hans Ten Dam, Oslo
2018 14. -16.9, NFRT seminar i Lierskog med Rob van Aert, Tasso institute Nederland
2019 27.-28. april, Body Work og PTSD kurs med Janine Booij, fra Nederland, i Oslo
2019 SRTA Convention, 31.5-2.6 Soul Evolution, Chateau de Bossey, Geneva, Sveits

Naomi Sol, Drammen

etter , 6. juni 2021

+4792231479

Naomi Sol kommuniserer med dine hjelpere og kan gi deg råd og tips om din fremtid og åndelige utvikling videre.
Arbeider både på nær og på fjern!
Behandlingstilbud:
Healing, Kirurgisk Healing, Personlig veiledning, Åndelige åpninger med board, Trauma rensing pluss Rensing av mennesker, dyr og hus.
Kurstilbud:
Universell Hvit Tids Healing, Kirurgisk Healing, Board of Knowledge, The Board of Angels, Englenes Edelstein Healing, Kurs opplevelser i Utlandet.
Magiske aftener og sirkler:
Seanser med beskjeder fra hjelperne og andre vesener fra lyset, åpning av det tredje øye, meditasjoner, forhøynings øvelser, å åpne sine sanser, intuitivt magisk maling kurs, m.m.

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur, quis ornare sem molestie.

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]